Γιατί με πονάς καρδιά μου…

Μετά από χρόνια μας έφερες χαρές, πολλές χαρές,… και έπρεπε να μας τις πάρεις όλες πίσω σε μόλις λίγους μήνες. Να τις πάρεις δεν κολλάει και είναι λάθος έκφραση καθώς δεν ξεχνάμε όσα μας έχεις δώσει μωρή αρρώστια ως τώρα, μα δεν μπορούμε και να αγνοήσουμε τα τεκταινόμενα. Και αναφέρομαι για τεκταινόμενα καθώς δεν μπορεί κανείς να μου βγάλει από το νου ότι κάτι τρέχει από πίσω. Ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος και σε αυτό να έχουν συμβάλει οι πάντες και τα πάντα. Από προπονητή και τεχνική διοίκηση μέχρι τους παίκτες. Από τον πρόεδρο μέχρι τους φυσικοθεραπευτές.. Άλλωστε το είχε ομολογήσει και ο ίδιος ο πρόεδρος. Αλλά γιατί? Τι παίζετε από πίσω. Ήταν τόσο σίγουρα δοσμένο το φετινό (όπως και το περσινό, άσχετα αν κάποιοι έβγαλαν μόνοι τα μάτια τους μαζί με τα κουμπούρια) που έπρεπε να αφήσουμε την ομάδα να διασύρετε σε κάθε αγωνιστική?

Αγωνιστική. Αυτή είναι η λέξη κλειδί. Μεγάλωσα με μία αγωνιστική και ανταγωνιστική Α.Ε.Κ., που δεν είχε σαν αυτοσκοπό και απώτερο στόχο και με ότι μέσο και αν προκύψει αυτό, να πάρει το πρωτάθλημα μα με μία Α.Ε.Κ. που κατέβαινε στον αγωνιστικό χώρο και έβλεπες το προϊόν που σου πουλούσε πραγματικά σαν επιχείρηση. Έβλεπες μπάλα. Και λέω επιχείρηση καθώς αυτό είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Το θέμα είναι να αντιμετωπίζεται έτσι και από τον πωλητή αλλά και από τον αγοραστή καθώς αν το προϊόν δεν είναι καλό τότε παύει να πουλάει.. άδειο ΟΑΚΑ… Εντάξει, τα είπαμε, κατανοούμε ότι υπάρχουν έξοδα, κατανοούμε ότι υπάρχουν και τα έξτρα έξοδα (οικονομικά και μη) που προκύπτουν από τους ανεγκέφαλους που όπως όλοι έτσι και εμείς έχουμε στους κόλπους της ομάδας. Κατανοούμε ότι τρέχουν έργα που αργούν ακόμα να ολοκληρωθούν. Ότι τα λεφτά από το C.L. δεν έρχονται αμέσως, παρά το τι πιστεύει ο μέσος φίλαθλος αλλά προς το τέλος της σεζόν ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ, αλλά βρε παιδιά αν δεν υπάρχει σεβασμός στη φανέλα ας υπάρχει τουλάχιστον σε αυτόν το κόσμο που εξακολουθεί να έρχεται μέσα στο ψοφόκρυο του ΟΑΚΑ για το προϊόν αυτό.. δεν μπορεί τέσσερα χρόνια τώρα να μην υπάρχει ένας εξτρέμ.. δεν μπορεί να απουσιάζει ο Ιησούς μας και να χαντακώνετε μια ολόκληρη άμυνα. Δεν μπορείς να κατηγορείς μόνο έναν προπονητή για όλα τα κακώς γραμμένα της ομάδας.

Και πόσα ακόμα μπορώ να γράψω. Φέτος δεν δόθηκαν τα χρήματα που έπρεπε και ίσως το κατανοώ ως ένα βαθμό για να μην πεταχτούν τσάμπα και στον αέρα, μα μία υποτυπώδης ενίσχυση θα μπορούσε να γίνει. Το καλοκαίρι πλησιάζει. Το τι κινήσεις πρέπει να γίνουν το ξέρουμε όλοι καλά. 

Pennie
Καράτε Πειραιάς
Καϊμάκι Γιώργος
Crocodilino
Shotokan Bikas
Follow Us Instragram