Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα..

Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα.. Μια ομάδα σκορποχώρι, μια ομάδα χωρίς αρχή μέση και τέλος… Τα ελαφρυντικά? Δεν υπάρχουν. Ναι, έλειπε Λιβάια και άλλοι μα αυτό δεν αλλάζει τις αξίες σε κόστη ανάμεσα στις δύο ομάδες που παρατάχθηκαν στο ΟΑΚΑ. Ο Άρης κατέβηκε να παίξει μπάλα και φάνηκε. Ο Άρης έπρεπε να φύγει  με το τρίποντο από το γήπεδο και με αμφισβητούμενο μεν αλλά υπαρκτό τελικά δε πέναλτι δε το κατάφερε. Ο Άρης, μια ομάδα με τα δικά της προβλήματα και με μικρότερο μπάτζετ, απέναντι σε μια ανύπαρκτη ΑΕΚ χωρίς με αυτό τον τρόπο να θέλω να υποτιμήσω την αξία του, κάθε άλλο. Είχε τακτική, είχε σωστή οργάνωση, πλάνο, κίνηση στο χώρο ακόμα και όταν έμεινε με δέκα, σε αντίθεση με μια ΑΕΚ που δεν είχε τίποτα από τα παραπάνω και ακόμα χειρότερα μια εικόνα που θύμισε την αναμέτρηση με Τραμπζονσπόρ.

Ξέραμε όλοι ότι ο Νικόλας ήρθε προσωρινά και στη πορεία έγινε η επιλογή να παραμείνει μέχρι να έρθει ένας κανονικός προπονητής κάτι που με βρήκε σύμφωνο. Ωραίος ο Νικόλας μα έχει και κάποια όρια. Γνωστά όρια, και  με το πέρας του πρώτου μήνα που έφυγε η χαρά της αλλαγής του προφέσορα και άρχισε η παιδική χαρά. Τα αποδυτήρια πλέον πρέπει να θυμίζουν παιδότοπο…

Πως ξεκίνησαν όλα όμως. Προφανώς με τη σταδιακή διάλυση της ομάδας αντί ενίσχυσης μετά το πρωτάθλημα. Ο Μελ παραδέχτηκε τα λάθη του (ο μόνος που το έχει κάνει από μεγαλοπαράγοντες) και θέλησε εμφανώς φέτος να κάνει κάτι διαφορετικό. Αλλαγή προπονητή, αγορά παικτών (μπορεί να είμαστε το τρίτο μπάτζετ μα σε συγκεκριμένους χώρους που τελικά καταλήξαμε και εκεί να υστερούμε στεκόμαστε στη θεωρία καλά) μα έκανε και το μοιραίο λάθος να κρατήσει τον Λύμπε σε ένα πόστο που εμφανέστατα ΔΕΝ το κατείχε.  Πλέον έχουμε Ίβιτς να τρέξει και να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Το δυστύχημα είναι ότι δεν μπορεί να φέρει τη καψούρα του τον Μιλόγεβιτς από τώρα οπότε πρέπει με κάποιο τρόπο να σώσει το υπόλοιπο της χρονιάς όπως μπορεί. Μην εθελοτυφλούμε πλέον.. και στα πλέι οφ να λανσαριστούμε σε καλή θέση, με τα πράγματα όπως είναι τώρα θα οδηγηθούμε σε διασυρμούς. Δεν έχουμε κακούς παίκτες (και ειδικά με συγκεκριμένους Έλληνες φάνηκε και στην εθνική) με συγκεκριμένες εξαιρέσεις από επιλεγμένες γκαρνταρόμπες. Μερικές προσθήκες με ηγετικούς παίκτες θέλουμε για να τραβήξουν επάνω τους και τους υπόλοιπους, ένα βασικό ξεσκαρτάρισμα από παλτά και έναν κανονικό προπονητή τύπου Μιλόγεβιτς να κάνει κουμάντο σε όλα αυτά.. χαχαχα... με λίγα λόγια σκίζουμε το χαρτί και βγάζουμε καθαρό για καινούργιο σχεδιασμό από τη αρχή όπως τελικά κατέληξε..

Αλλά ΑΕΚ είμαστε, η γκρίνια είναι στη φύση μας.

Pennie
Manito - Coffee & Food
Metaforce
Crocodilino
Shotokan Bikas
Follow Us Instragram