Ωραία είν’ η νύφη μας, ωραία τα προικιά της.

Μετά από αρκετά χρόνια σκάει είδηση ότι παίζει αγορά της ΠΑΕ από άτομο με πραγματικά μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Η είδηση είναι είδηση και δεν έχουμε λόγο να την αμφισβητήσουμε μας και γράφτηκε και ως γνωστόν όπου υπάρχει καπνός υπάρχει πιθανότατα και φωτιά..

Τι έχουμε όμως σαν δεδομένο για να ασχοληθούμε αυτή την στιγμή στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου? Ποιος επιχειρηματίας θα έρχονταν να πάρει μια ΠΑΕ που είτε χρωστά, είτε νοικιάζει γήπεδο, εγκαταστάσεις, προπονητικό, γραφεία κλπ κλπ.. Ποιος «τρελός» θα εμφανίζονταν στα σύγχρονα ελληνικά δεδομένα για να αγοράσει έναν σύλλογο μεγάλο και αν υπήρχε ποια ΠΑΕ θα κοίταζε που θα μπορούσε να μπει μέσα με την λιγότερη αρχική χασούρα και που θα είχε και προοπτικές σαν ποδοσφαιρικός σύλλογος κουβαλώντας στην πλάτη του αρκετό κόσμο.

Για «τρελό» δεν γνωρίζουμε παρά μόνο τα τελευταία δημοσιεύματα, αλλά για ΠΑΕ μόνο μία πληροί όλες τις προδιαγραφές. Δικό της γήπεδο που σε ένα χρόνο θα είναι έτοιμο και εξοφλημένο κατασκευαστικά. Δικό της, ιδιόκτητο προπονητικό και λοιπές εγκαταστάσεις σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Ιδιόκτητα γραφεία. Να ανήκει επίσης στη «επίσημη» τριάδα σε μέγεθος ως κόσμος, τίτλοι, ευρωπαϊκές πορείες. Και τέλος μηδενικά χρέη προς δημόσιο, ιδιώτες, τράπεζες, συνεργάτες, παίκτες,.. έ,.. παντού…

Μία ΠΑΕ μονάχα σε αυτή την χώρα της κρίσης, αυτή τη στιγμή αποτελεί «μαγαζί γωνία» για αγορά. Δεν γνωρίζουμε τι έχει στο μυαλό του ο πρόεδρος μα σίγουρα αυτό που έχει κάνει έως τώρα και παρόλα τα αρνητικά που όλοι του καταλογίζουμε στο ποδοσφαιρικό κομμάτι των τελευταίων δύο ετών είναι να φτιάχνει μια ΠΑΕ αυτοδύναμη, καθαρή, που είναι «μαγαζί γωνία» και που για όποιον το πάρει μόνο κέρδη θα αποφέρει. Και ο μνηστήρας είναι του ονόματος και της οικονομικής επιφάνειας που γίνεται αναφορά τις τελευταίες ημέρες έ τότε καλώς να αρχίσουν τα προξενιά.

Ωραία είν’ η νύφη μας, ωραία τα προικιά της!

Pennie
Manito - Coffee & Food
Metaforce
Crocodilino
Shotokan Bikas
Follow Us Instragram