Χαμόγελα αισιοδοξίας.

Πέρασε καιρός από τότε που ήρθε μια μέρα όπου σαν ΑΕΚ νιώθουμε ότι κάτι πάει να γίνει. Λέονιντ Σλούτσκι λέγετε ότι είναι ο εκλεκτός του Ίβιτς. Ένας ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ προπονητής δηλαδή. Τρία πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα και δύο Σούπερ Καπ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας γράφουν οι περγαμηνές του. Ο τεχνικός που οδήγησε την Εθνική Ρωσίας μέχρι τα τελικά του Euro 2016 και σε Ευρώπη μετράει 70 ματς σε Champions και Europa League. Προφανώς και το κοστολόγιο του είναι αρκετά υψηλό και γενικά για Ελλάδα μα οι διαπραγματεύσεις προχωρούν και αυτό δείχνει ότι όντως κοιτάζαμε κάτι σοβαρό και δεν ήταν λόγια του αέρα. Θα μας κάτσει? Θα δείξει. Η αλήθεια είναι ότι με την μορφή που έχουν πλέον τα αποδυτήρια αυτό που χρειάζεται είναι μια «ρωσική αρκούδα» για να τα στρώσει. Από την άλλη θα είναι ένας προπονητής που έχει μάθει στη πειθαρχία σαν σύνολο και θα έχει να αντιμετωπίσει ένα συνονθύλευμα,.. για να μη πούμε καμιά χειρότερη κουβέντα..

Στα αρνητικά τώρα,.. Ρώσος προπονητής. Δεν θυμίζετε η μαμά Ρωσία στο συγκεκριμένο κομμάτι. Δεν θυμίζετε καθόλου θα έλεγα. Πως θα μπορούσε να παντρευτεί ο συγκεκριμένος με την ελληνική πραγματικότητα? Το θέμα είναι όμως ότι είναι ένας άνθρωπος με πρωταθληματικό ιστορικό και αυτό μετράει.

Στο μπασκετάκι μας τώρα. ΑΝΒΙΛ-ΑΕΚ 77-79. Σε δύο πράγματα θα σταθώ. Λάνγκφορντ όλα τα λεφτά και Ματσιούλις άρχισε να αποδίδει αυτό που θέλουμε σιγά – σιγά. Με την ψυχή στο στόμα μα μείναμε στην κορυφή του ομίλου κερδίζοντας μια δυνατή αντίπαλο μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Κακή εκκίνηση γενικά είχε η φετινή ομάδα μα στρώνει μέρα με την ημέρα και αν είχαμε και μια πραγματική έδρα όπως αυτή που ο Μάκης θέλει τότε θα βλέπαμε και παραπάνω πράγματα καθώς κακά τα ψέματα και η ώθηση του κόσμου μετράει σε ένα κλειστό καμίνι όπου παίζεται μπάσκετ…

Pennie
Manito - Coffee & Food
Metaforce
Crocodilino
Shotokan Bikas
Follow Us Instragram