Από Ιταλία με αγάπη.

Δεν ευδοκίμησε με Σλουτσκι τελικά και από όσο παρουσιάζεται λόγο χρόνου οπότε ο Ίλια κατέληξε στο plan b. Ιταλός λοιπόν με πέρασμα ΚΑΙ από Ρωσία και μάλιστα πετυχημένο. Μάσιμο Καρέρα το όνομα και με βιογραφικό ίσως όχι τόσο φορτωμένο όσο ο πρώτος εκλεκτός μα εξίσου καλό για τα ελληνικά και γιατί όχι και ευρωπαϊκά δεδομένα. Σήμερα Παρασκευή λοιπόν έρχεται Αθήνα.

Ο Ίλια είχε έρθει σε επαφή με τον Ιταλό και το Σεπτέμβρη που μας πέρασε μα τότε το θέμα από τη πλευρά του δεν ήταν ζεστό καθώς ενώ είχε αποχωρήσει από τη Σπάρτακ Μόσχας από το 2018 και ουσιαστικά δεν κάθονταν σε κανένα πάγκο ο προπονητής φαίνονταν σα να περίμενε κάποια πρόταση από Ιταλία και με αυτό το σκεπτικό ο Ίβιτς είχε αποφασίσει να αφήσει τον Κωστένογλου στο πάγκο.

Ο Καρέρα ξεκίνησε ως προπονητής στα τμήματα υποδομής της Γιουβέντους και το 2011 έγινε βοηθός του Κόντε. Στη σεζόν 2012- 2013 όπου ο Κόντε βρέθηκε με 10μήνο αποκλεισμό για τα στημένα ανέλαβε πρώτος προπονητής της Γιουβέντους κατακτώντας το Σούπερ Καπ με αντίπαλο τη Νάπολι κα ιμια πρόκριση στον όμιλο του Champions League εις βάρος της τότε πρωταθλήτριας Ευρώπης Τσέλσι. Το 2014 αποχώρησε και ακολούθησε τον Κόντε στην εθνική Ιταλίας, όπου και έφτασαν μέχρι τους οκτώ του Euro 2016.Στη συνέχεια ο Καρέρα συνέχισε ως προππονητής στη Σπαρτάκ Μόσχας όπου και κατέκτησε από τη πρώτη του χρονιά το πρωτάθλημα μαζί και το Σούπερ Καπ.

Μας κάνει σαν βιογραφικό? Εμένα προσωπικά ναι και μου κάνει και το Ιταλικό στοιχείο παραπάνω σε σχέση με την ελληνική πραγματικότητα. Λέγεται για συμβόλαιο 1,5 – 2 χρόνια. Λογικό κα ιμακάρι να βγει λύρα χρυσή και να συνεχίσει για χρόνια στον πάγκο της Αγιάς Σοφιάς.

Pennie
Manito - Coffee & Food
Metaforce
Crocodilino
Shotokan Bikas
Follow Us Instragram