Στο ίδιο έργο θεατές.

Μια χαρά έπαιξε η ομάδα με τα δεδομένα της αυτή την εποχή. Πήγε στη Τούμπα όπως και στους προηγούμενους αγώνες εκεί και αντιμετώπισε έναν αντίπαλο με προβλήματα που μπορούσε άνετα να τον έχει αν,… αν  όλα ήταν πλασμένα όπως έπρεπε στον ουτοπικό παράδεισο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα μπήκε δυνατά μα όχι αποτελεσματικά στο πρώτο τέταρτο που πρώτου ημιχρόνου, αιφνιδιάζονταν τον ΠΑΟΚ που εμφανώς δεν περίμενε τέτοια αντίδραση. Στην συνέχεια το ματς χαλάρωσε με τον ΠΑΟΚ την ΑΕΚ να κρατά την εστία της σωστά και να κλείνει τον αντίπαλο όπως και εκεί που έπρεπε. Το κοουτσάρισμα του Καρέρα ήταν σωστό σε όλα τα επίπεδα και το ματς κρίθηκε στη πορεία με διαιτητικά «λάθη» και «απαράδεκτα» λάθη της ομάδας από κατά τα άλλα επαγγελματίες παίκτες. Σε όλα αυτά και το κερασάκι του paoktv με μια μετάδοση που ξύπναγε άλλες εποχές.

Με την εκκίνηση του δευτέρου μέρους ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα και πήρε ένα πέναλτι που όντως ήταν αν και δόθηκε με εντελώς ερασιτεχνικό τρόπο από τον Σιμόες. Είχε προηγηθεί όμως επιθετικό φάουλ του Σβιντέρσκι στον Βράνιες και εκεί έπρεπε να τερματίσει η όλη φάση. Φρόντισε όμως η «αντικειμενική μετάδοση» να μη μας το ξαναδείξει. Επίσης δε ξέρουμε και τι έβλεπαν στο χρυσοπληρωμένο var και εδώ χωράει μεγάλη συζήτηση.

Να μιλήσουμε για τα πέναλτι που δε δόθηκαν? Όχι .. εδώ σταματάμε το θέμα και εστιαζόμαστε πλέον στην εικόνα της ομάδας. Της ομάδας που παρότι δεν θυμίζει ΑΕΚ για εμάς τους παλιούς, τουλάχιστον μετά το 1-0 έδειξε χαρακτήρα και έδειξε ότι στέκονταν αν μη τι άλλο καλύτερα από τη γηπεδούχο και τουλάχιστον μπορούσε να πάρει τον πόντο, αν και η συνολική εικόνα ήταν για τρίποντο. Το αποτέλεσμα ήταν και πάλι μια τρύπα στο νερό. Και πάλι παράπονα για την διαιτησία. Και πάλι ερασιτεχνικά λάθη από συγκεκριμένους παίκτες σε συγκεκριμένες στιγμές που στοίχισαν.

Τι κρατάμε τελικά. Το διάβασμα και την συνολική εικόνα του Καρέρα και την ένταση που έβγαλε κατά διαστήματα η ομάδα και που μπορούσε  να της φέρει την νίκη αν δε μεσολαβούσαν «άλλοι» παράγοντες. Ο δε Κρίστισιτς εμφανώς βελτιωμένος σε κάθε παιχνίδι και γενικά θα το λέμε μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα μας ότι ομάδα χρειάζεται τρεις τονωτικές ενέσεις από προσθήκες στα σημεία που τόσο καιρό φωνάζει… Αναμένοντας τον Ίβιτς λοιπόν σε αυτό.

Τι πρέπει να αλλάξουμε? Τα αποδυτήριά θέλουν δουλειά ακόμα. Ο Λιβάια είναι μεγάλος παίκτης αλλά παίζει Ελλάδα γιατί κουβαλάει και μεγάλα κουσούρια και ο Καρέρα πρέπει να γίνει Χιμένεθ για να τον στρώσει όπως πρέπει. Τώρα θα τον στερηθούμε για τρεις αγώνες. Ο Μπακάκης καλός και χρυσός μα κάνει λάθη και ειδικά όταν πλέον αρχίζει να κουράζεται και το τελευταίο του το πλήρωσε ο Χουλτ, όπως και έπρεπε για να αποφύγουμε το χειρότερο. Ο Σιμόες απλά απαράδεκτος. Συνολικά κακή εικόνα.

Εν κατακλείδι φτιάξτε ομάδα να νικάτε και τους διαιτητές έλεγαν κάποιες ψυχές κάποτε. Είτε κακούς είτε «εσκεμμένα κακούς» θα προσθέσω εγώ. Στο ίδιο έργο θεατές.

Υ.Γ.

Πας να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο. Υπάρχει η βασική έκδοση και ακολουθούν αυτές με τα εξτρά. Εμείς προφανώς όταν ψωνίσαμε το var ξεχάσαμε να βάλουμε μέσα μέχρι και το τιμόνι..

Pennie
Καράτε Πειραιάς
Καϊμάκι Γιώργος
Crocodilino
Shotokan Bikas
Follow Us Instragram