Σούπα το ματσάκι

Περίμενα μια μέρα να περάσει καθώς παρότι αναμενόμενο, τουλάχιστον από μένα, δεν το περίμενα να ήταν τόσο,.. σούπα… Βάλε και τη τραγωδία με τον Κόμπι και όχι μόνο, οπότε δεν υπήρχε τίποτα να γράψω. Όταν αρχίσαμε να το βλέπουμε με τον γιο μου του είπα, μηδέν – μηδέν. Όχι μου είπε, ίσως ισοπαλία αλλά  με γκολ.

Κέρδισα.

Τι είδαμε λοιπόν την Κυριακή. Δύο ομάδες που «φοβήθηκαν» να παίξουν τη μπάλα που ξέρουν και ειδικά ο Ολυμπιακός που φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων. Ναι, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι και η ΑΕΚ σαν σύνολο ήταν για άλλο έναν αγώνα βελτιωμένη σε κάποια σημεία. Αναφέρω σε κάποια σημεία καθώς και από την πλευρά μας έγιναν λάθη τακτικής. Και αυτό ήταν όλο το ματς. Ένας αγώνας τακτικής ανάμεσα στους προπονητές που δεν κατέληξε πουθενά.

Σούπα….

Οπότε πως φτιάχνουμε μια πρόχειρη σούπα σαν αυτή που είδαμε? Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε να βράσει μια μεγάλη πατάτα αφού την έχουμε καθαρίσει πρώτα. Μερικά καρότα και λιώνουμε μέσα και μια ντομάτα. Γενικά και κανένα άλλο λαχανικό αν υπάρχει πρόχειρο. Μόλις τα λαχανικά μας βράσουν σωστά τα λιώνουμε μέσα στο νερό καλά με μια κουτάλα. Ρίχνουμε λίγο αστεράκι ή κάνα αντίστοιχο παστικό και αλατοπίπερο. Λίγο πριν γίνει απλά προσθέτουμε και λίγο ελαιόλαδο. Αυτό είναι. Η ανταπόκριση στο στομάχι μα θα είναι καλύτερη από αυτή του Ολιβέιρα στις οδηγίες του Καρέρα αν μη τι άλλο.. 

Pennie
Καράτε Πειραιάς
Καϊμάκι Γιώργος
Crocodilino
Shotokan Bikas
Follow Us Instragram