Μάλλον το 50-50 κούρασε ποιο σύντομα από ότι περιμέναμε…

Όταν έχεις μάθει να τα έχεις όλα στο πιάτο.

Όταν έχεις μάθει να μιλάς και οι γύρω σου να το βουλώνουν.

Όταν επί 20 χρόνια έχεις ξετινάξει κάθε έννοια νομιμότητας και δε σου μιλάει κανένας.

Όταν έχεις μάθει στην πιπίλα όλοι σας και μόνοι μας (γιατί άραγε όμως δεν απορείς?)

Ε, ναι, μετά σου είναι δύσκολη η προσαρμογή στην πραγματικότητα. Σου είναι τόσο δύσκολη που ακόμα και όταν έχεις δουλέψει και έχεις κερδίσει κάτι με πραγματικό κόπο και με σύννομη και καθολική επιβράβευση από όλο κυριολεκτικά τον χώρο σου, εσύ πρέπει να το αλλοιώσεις. Να το καταστρέψεις. Να το οδηγήσεις εκεί που το είχες τόσα χρόνια. Απλά ντροπή.

Ένας τελικός κυπέλου, κεκλισμένων, σε ημέρες κορονοϊού, με 250 όλους και όλους παρευρισκόμενους συμπεριλαμβανομένων μέσα και των ομάδων, το μετατρέψατε σε πανηγύρι μίρλας, κακομοιριάς και αηδίας. Ο ένας λέει του ανήκει η ΕΠΟ (το είδαμε και στην πράξη, χαχαχαχα, του χρόνου το ξανασυζητάμε βέβαια… ), ο άλλος η κυβέρνηση και η αστυνομία.

Η αστυνομία.

Εκεί είναι που λέμε τι στο διάολο γίνεται σε αυτή την χώρα.. η αστυνομία που είναι επιφορτισμένη με την ασφάλεια του πολίτη δεν είναι σε θέσει να εγγυηθεί αυτή την ασφάλεια σε έναν τελικό κυπέλου με 250 νοματαίους!

Συμπεριλαμβανομένων και των ομάδων είπαμε…

Και πάμε σε αναβολή για τέλος Αυγούστου? Δε σε πιάνει τρέλα? Όπως έχω πει πολλές φορές δεν τα έχω με καμία ομάδα παρά μόνο με συγκεκριμένες διοικήσεις.. οπότε θες να μου πεις ότι κάποιος, κατηγορούμενος για μη πω και γω για πόσα. Που τον σέρνουν στα δικαστήρια χρόνια τώρα. Με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο, και χίλια δυο άλλα, κάνει κουμάντο στην ελληνική αστυνομία, στην κυβέρνηση, στον τόπο τούτο, μέχρι και στον άρη (τον πλανήτη για να μη παρεξηγηθώ).
Φέτος φίλοι Ολυμπιακοί κερδίσατε ότι κερδίσατε με το σπαθί σας. Είχατε την καλύτερη ομάδα. Παίξατε την καλύτερη μπάλα παρότι πέρσι πήγατε να τον φάτε και αυτόν το προπονητή που σας βγήκε τελικά λίρα χρυσή. Και πάτε και τα γκρεμίζετε όλα τον τελευταίο μήνα με μια ασταμάτητη κλάψα και μίρλα (όχι πρωτόγνωρη βέβαια είναι η αλήθεια για σας) σαν κακομαθημένα παιδιά. Επίσης αποκαλύψατε πραγματικά ποιος κάνει κουμάντο στο ποδόσφαιρό την τελευταία 20ετία και ας μιλάμε για εξυγίανση. Και στο Καραϊσκάκης να δηλώναμε εμείς, ΟΧΙ θα λέγατε και αυτό είναι σίγουρο.

Τι φοβάστε? Εξηγήστε μας κι εμάς. Τρία μας ρίξατε. Είμαστε άχρηστοι και είστε υπερομάδα! Τι φοβάστε? Το Μάνταλο? Τον Λόπες? Τον Ιησού? Ούτε ένας παίκτης μας λέτε δεν θα έκανε για σας. Μόνο ο Λιβάια και αυτό μετά από πολλή σκέψη. Δικά σας λόγια...

Εμείς μετά από όλες τις λαθεμένες επιλογές φέτος, μετά από όλα τα προβλήματα σε βαθμό που κάποια στιγμή αμφιβάλαμε αν θα ήμασταν και μέσα στα πλέι οφ, φτάσαμε την τρίτη θέση και αν δε το παίζαμε υπεράνω και στην δεύτερη και το C.L.. Εκεί μας έφαγε το φιλότιμο? Η ηθική μας? Εδώ χωρά ξεχωριστή συζήτηση. Προσωπικά δεν με βρίσκει εναντίον η απόφαση αυτή του Μελ. Όχι τόσο για λόγους ηθικής όσο για το συγκεκριμένο θέμα που ήταν κάρτες υγείας και ήταν καθαρή ηλιθιότητα συγκεκριμένων προσώπων και για αυτό έπρεπε να την πληρώσουν οι παίκτες τους. Αν είχαμε ξεκινήσει αλλιώς την χρονιά θα το έβλεπα κι εγώ αλλιώς το θέμα και ειδικά όσο αφορά την συγκεκριμένη ομάδα, μα έτσι όπως οδηγήθηκε φέτος δεν βρίσκω την απόφαση λάθος.

Δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω. Το κύπελο όμως είναι άλλος θεσμός.

Και εδώ είναι εν τέλη το πραγματικό έργο του Μελλισανίδη παρότι δεν έχει πει ακόμα ότι επιστρέψαμε. Αυτός ο φόβος που μετέδωσε από την πρώτη στιγμή σε όλους και ειδικά σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και ιδιοκτήτη, ακόμα και από τα χωράφια της Γ, ότι έχετε πλέον κάποιον σοβαρό απέναντί σας.

Και επιστρέφοντας στο θέμα μας.

Βάλτε λοιπόν λυτούς και δεμένους. Φωνάξτε και την Interpol αν θέλετε. Κουράσατε. Πηγαίνετε μέχρι την ΕΠΟ να σας το δώσουν με κορδέλα το κυπελάκι.

Δεν θα είναι το πρώτο εξάλλου που σας κάνουν δώρο.

Pennie
Manito - Coffee & Food
Metaforce
Crocodilino
Shotokan Bikas
Follow Us Instragram