Και με δέκα και με κούραση και νταμπλούχοι!

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη που λένε. Παρόλο το γκρέμισμα και την δίκαιη αποβολή σχεδόν με το καλημέρα (γενικά η διαιτησία ήταν κάτι παραπάνω από άψογη χτες) και το πρώτο σοκ που δεχτήκαμε (αρκετοί πίστεψαν ότι όλα είχαν τελειώσει) ο Αλμέιδα έδειξε για άλλη μια φορά γιατί θα πρέπει να μείνει μαζί μας τουλάχιστον για μια πενταετία ακόμα. Ο άνθρωπος έχει φτιάξει ομάδα. ΟΜΑΔΑ! Με την αποβολή του Ρότα έκανε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις και με τον Πινέδα εκεί που πρέπει και έχει αποδείξει το παιδί ότι μπορεί να πράξει τα πάντα. Η ομάδα έσφιξε τα δόντια και παρόλο που ο ΠΑΟΚ προσπάθησε και έχασε τα άχαστα πολλές φορές, το πρώτο τέρμα ήρθε στο 26 από το κτήνος Μουκουντί. Στο δεύτερο ο κόουτς έκανε τις αλλαγές του στο γνωστό χρόνο, φρέσκαρε εκεί που έβλεπε ότι έπρεπε και συνέχισε να βάζει μπλόκο σε ένα ΠΑΟΚ που έγερνε προς το χειρότερο. Ο Λουτσέσκου σε αντίθεση δεν διάβασε σωστά και κατέστρεψε το ίδιο του το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο παίζοντας μία εντελώς αψυχολόγητη και άνευρη μπάλα.

Και στο 90 + 1 ο Φερνάντες με ένα εκπληκτικό πλασέ κλείδωσε το κύπελο.

Αυτή τη φορά άλλη ομάδα είχε την κατοχή. Άλλη είχε τις ευκαιρίες. Άλλη έδειχνε με την εκκίνηση σχεδόν του ματς ότι το είχε καπαρώσει. Η υπεροχή όμως της ΑΕΚ φάνηκε και εδώ. Φάνηκε γιατί ήταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος (ότι και να έλεγαν τα αντίπαλα οπαδικά γυαλιά στα ελεγχόμενα μέσα) και φάνηκε ότι ο Αλμέιδα έχει τα φόντα να γίνει ο νέος Μπάγιεβιτς.

Τι να πω; Εδώ με το που ήρθε και δείχνει να μπορεί να τον ξεπεράσει όχι μόνο λόγω της μπάλας αλλά αυτού που κατόρθωσε να πράξει σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Παρέλαβε καμένη γη, για να μιλήσουμε με τους γνωστούς πολιτικούς όρους. Έκανε προετοιμασία με τον περσινό κορμό καθώς το σύνολο των νέων ήρθε στο τέλος. Έφτιαξε αποδυτήρια. Έφτιαξε σύνολο. Έκανε φυσικά και τα αρχικά λάθη που ήταν αναμενόμενο να κάνει. Πίστεψε τον Πρόεδρο και στο project του γηπέδου. Κυνήγησε μέχρι τέλους ΟΛΟΥΣ τους στόχους  που θα μπορούσε να έχει μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και τους πέτυχε ΟΛΟΥΣ!

Ευρώπη με σεντόνι και πρωτάθλημα σε συνδυασμό με κύπελο. Κάτι που είχαμε να δούμε από το 1978.

Και όλα αυτά παίζοντας τη καλύτερη μπάλα από όλους. Θα το λέμε ξανά και ξανά μέχρι να το εμπεδώσουν όλοι. ΔΕΝ μπορείς έχοντας την πέμπτη επίθεση (μαζί με τον αριθμό των πέναλτι) να θεωρείς ότι ήσουν καλύτερος. Στο χορτάρι φαίνονται όλα και όχι στο μπλα – μπλα των ΜΜΕ. Εκεί βγαίνει το σύστημα του προπονητή και η αντοχή των παικτών με διάρκεια και σωστό ποδόσφαιρο.

Είμαστε πλέον νταμπλούχοι. Πάμε για τον επόμενο στόχο.

Πάμε για ομίλους και να κουνήσουμε σεντόνι!

Υ.Γ.

Έφυγε η Τίνα. Έφυγε ένας ακόμα μουσικός θρύλος. Simply the Best.


Pennie
Manito - Coffee & Food
Metaforce
Crocodilino
Shotokan Bikas
Follow Us Instragram