Μανιτάρια φρέσκα στο BBQ

Μανιτάρια φρέσκα στο BBQ

Προετοιμασία:

Σε ένα πυρίμαχο σκεύος κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια τα μανιτάρια μας. Κόβουμε και προσθέτουμε την πιπεριά, το καρότο και τα σκόρδα. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε με τα χέρια μας για να αναμειχθούν καλά τα υλικά μας.

Ψήσιμο σε ψησταριά υγραερίου Weber Q 2200:

Έχοντας κάψει καλά πρώτα το bbq μας, τοποθετούμε το σκεύος με τα υλικά μας πάνω στη φωτιά. Ψήνουμε για 20 – 25 ανακατεύοντας ανά πεντάλεπτο σε όλη τη διάρκεια και μέχρι να τραβηχτούν τα πολλά υγρά.

Σερβίρετε ζεστό φυσικά, κατευθείαν από τη φωτιά.


Συστατικά
  • 1 πακέτο μανιτάρια μέτρια
  • 1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης
  • ½ ματσάκι μαϊντανό
  • 1 καρότο
  • 2 – 3 σκελίδες σκόρδο
  • Αλάτι – πιπέρι - ελαιόλαδο

Tips
Αν θέλουμε προσθέτουμε στο ψήσιμο και ξύλα καπνίσματος σε κουτί ή πουγκί από αλουμινόχαρτο

Συνοδεύεται
τσιπουρομεζές

Μουσική

Εκτύπωση

Ετικέτες
Pennie
Καράτε Πειραιάς
Fat Rat Tattoo
Καϊμάκι Γιώργος
Shotokan Bikas
Follow Us Instragram